PTK

PTK satt tidigare i tidsenliga lokaler ett stenkast från nya adressen men lokalerna passade inte verksamheten. Kontorslösning med cellkontor och ett för litet antal mötesrum gjorde att verksamheten inte kom till sin rätt. PTK valde att flytta till Kv Bocken med en fantastisk vy över Stockholms takåsar. Ett önskemål om öppen planlösning med fler konferensrum och möjlighet till större sammankomster stod högst på listan. Färg var önskvärt och PTK´s grafiska manual användes som utgångspunkt. De många glaspartierna försågs med foliering föreställande landkartor från de största Nationalparkerna i Sverige. Kontorsrummen försåg med tapeter med landskapens nationaldjur i starka färger. Idag har PTK en öppen och färgstark miljö att arbeta i som bjuder in till en välkomnande miljö för såväl anställda som besökare.


Hyresgästanpassning/Inredning

Uppdragsgivare: Affärslogik
Projektledare: Affärslogik Anne Petersen
Ansvarig Inredningsarkitekt: Catharina Witte Wardell SIR/MSA

Andra projekt