Föregående projektNästa projekt

Grant Thornton, Stockholm

Kv Putten 16 Grant Thornton Stockholm Hyresgästanpassning/Inredning

Kv Putten fick en ansiktslyftning 2008 då i stort sett enbart fasaden var kvar som skal till fastigheten.

Ny invändig fasad mot en ljus atriumgård gav huset en modern karaktär. Tvärs över atriumet går gångbroar med glasade räcken.

Grant Thornton valde fastigheten till sitt nya kontor. Man ville i och med flytten sätta en signum för verksamheten i Sverige. Från trånga lokaler med flerpersonsrum till cellkontor och öppna arbetsplatser i 5 plan. Närheten till city, kommunikationer och möjlighet för att hålla seminarier i egna lokaler var önskvärt som utgångspunkt.

Kontoret försågs med stor extern konferensyta med tillhörande lounge, personalutrymmen, cateringkök och stor hörsal. Varje våningsplan innehåller arbetsplatser, interna mötesrum, bibliotek och kaffepentryn men den gemensamma pulsen och företagets hjärta finns på det externa planet.

Megaron utformade ett inredningskoncept som kom att ligga till grund för många andra av Grant Thornton´s lokaler i övriga landet. Med tiden har kontoret vuxit och nya inredningsuppdrag och hyresgästanpassningar gjorts för Stockholmskontoret.

Fakta

Hyresgästanpassning/Inredning

Uppdragsgivare: Struktur / Grant Thornton Stockholm

Fastighetsägare: Diligentia

Ansvarig Inredningsarkitekt: Catharina Witte Wardell SIR/MSA

Andra projekt

Anlita oss?

Vi är alltid intresserade av nya utmaningar
och spännande projekt.

Kontakta oss för ett spontant möte.

Kontakt