Föregående projektNästa projekt

Bonnier Financial/IT

Kv Trängkåren Ombyggnad/Inredning

Hyresgästanpassning för Bonnier Financial och IT.

Lokalen som tidigare används av tidningen DN bestod av öppna kontorslokaler runt en ljusgård. Megaron ville bibehålla ljuset och den höga takhöjden i lokalens mittkärna och skapa ett nav mellan de båda avdelningarna Financial och IT.
Runt ljusgård samlas samtliga konferensrum, alla med egen karaktär tagna från den egna verksamheten. Här återfinns också en stor lounge, bibliotek och pentry. En öppen yta som välkomnar både besökare och medarbetare.

Ett koncept utformades utifrån de olika verksamheter som finns inom koncernen. Allt från TV, tidskrifter till dataspel fick ta plats i inredningen. 
Färger, material, möbler och utvalda bilder fick helt styras av konceptet.
De båda avdelningarna fick tydliga avgränsningar genom sin placering i lokalen men också med hjälp av annan färgsättning och materialval.

Fakta

Hyresgästanpassning
Yta: 1300 kvm
Antal arbetsplatser: 62
Uppdragsgivare: Struktur/Bonnier Financial/IT
Projektledare Inredning: Struktur
Fastighetsägare:
Ansvarig Inredningsarkitekt: Catharina Witte Wardell SIR/MSA

Andra projekt

Anlita oss?

Vi är alltid intresserade av nya utmaningar
och spännande projekt.

Kontakta oss för ett spontant möte.

Kontakt